Niets is fijner dan ’s ochtends wakker worden, onder de douche te gaan staan en de slaap van die nacht van uw lichaam te spoelen. Of ’s avonds uw lichaam te laten ontspannen in een warm bad. Dansani heeft veel meer dan alleen badkamermeubels. We verkopen ook douchecabines, doucheschermen, douchewanden en douchenissen, waar u de hele dag van kunt genieten. Met ons aanbod kunt u een gehele ruimte inrichten, waarbij de douche op fraaie wijze past bij het overige design en het formaat van de badkamer.

Ook als uw badkamer niet heel groot is, kunt u deze gelukkig inrichten zonder dat u genoegen hoeft te nemen met compromissen wat betreft uw wensen en behoeften.

Ontdek de Match-lijn, die bestaat uit 6 basismodellen en een XXL-douche, met keuze uit de modellen Classis en Deluxe. Zo krijgt u overzicht over de verschillende mogelijkheden aan douchecabines en doucheschermen, die in verhouding staan tot zowel formaat, design als prijs.

Dansani Match douchen

Stel een douchecabine samen die perfect past bij uw badkamer, ongeacht grootte en vorm

Bekijk meer »

Dansani XXL douchen

Grote, gebruiksvriendelijke schuifdeuren met functioneel design

Bekijk meer »

Glas is niet zomaar glas, als het om doucheschermen gaat

Al onze douchecabines en doucheschermen worden gemaakt van gehard glas, dat 5-6 keer sterker is dan normaal glas. Daardoor zijn u en uw gezin veilig, wanneer het glas onverwacht toch zou breken. Het geharde glas van onze douchecabines en doucheschermen zal namelijk in duizenden ongevaarlijke stukjes breken, in tegenstelling tot normaal glas, dat in grote stukken breekt.

Met douchedeuren van helder glas vloeit uw douchescherm op fraaie wijze over in de rest van de badkamer, doordat een beeld van doorzichtigheid wordt gecreëerd.

Douches van helder glas »

Met ijsglas wordt het douchescherm semi-transparant op een manier die nog steeds het licht binnenlaat en je verbergt als je onder de douche staat. Geselecteerde doucheoplossingen zijn verkrijgbaar in zowel helder als ijsglas.

douches van ijsglas »

EasyCare maakt schoonmaken veel eenvoudiger

Met douchecabines en doucheschermen van Dansani ben u verzekerd van eenvoudig te reinigen, mooie en heldere glasoppervlakken.
EasyCare is een milieuvriendelijk product waarmee alle douchecabines en douchepanelen behandeld zijn. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en kalk zich moeilijker kunnen hechten aan het glasoppervlak, zelfs na 30.000 wisbeurten. Maak de douchewand na gebruik eenvoudig droog met een wisser of zachte doek en het glas blijft voor jaren mooi.

Kies de optimale douche-oplossing

Of u nu een grote of een kleine badkamer heeft; wij hebben douchecabines en doucheschermen die precies in uw ruimte passen.

Creëer ruimte voor een douchenis in een kleine badkamer

Het is belangrijk voor het gevoel van welbevinden onder de douche dat u genoeg ruimte heeft om uw armen te bewegen. Daarom hebben in een kleine badkamer opvouwbare douchedeuren de voorkeur, omdat ze naar binnen gevouwen kunnen worden en op die manier zo weinig mogelijk ruimte innemen als u de douche niet gebruikt. Zo lost u ook het probleem van een natte vloer op, die ontstaat doordat de deur naar buiten open gaat en waterdruppels op de vloer van de badkamer terechtkomen. Op deze manier kunt u de vloerruimte ook gebruiken als de deuren naar binnen gevouwen zijn.

Bekijk douches voor een kleine badkamer »

 

De douche voor het hele gezin

Je herkent het misschien ... het is druk bij de douche in de ochtend wanneer het hele gezin tegelijkertijd moet douchen. We geven je hier inspiratie voor het inrichten van de grote badkamer.

Bekijk douches voor de grote badkamer »

Benut de ruimte in de badkamer optimaal

Dansani biedt douchecabines, doucheschermen, douchewanden en douchenissen van hoge kwaliteit, waarbij u iedere vierkante meter in uw badkamer optimaal benut.

Plaats

Ongeacht de vorm van uw badkamer, is het altijd mogelijk om een goede plaats voor een douchescherm te vinden.

Douchehoek

Douchescherm speciaal ontworpen om in een hoek te plaatsen.

Bekijk douchehoeken »

Douchenis

Een of twee douchedeuren worden tussen twee muren geplaatst.

Bekijk douchenissen »

Douchewand

Vaste wand, die als derde wand gebruikt kan worden.

Bekijk douchewanden »

Draaibare badwand

Scherm voor de badkuip, zodat u ook in het bad kunt douchen.

Bekijk draaibare badwanden »

Vrijstaand

Hiervoor hoeft u niet per se een vrije hoek in de badkamer te hebben.

Bekijk de vrijstaande modellen »

Deurtype

Afhankelijk van de inrichting van uw badkamer hebben alle douchecabines, doucheschermen, douchewanden en douchenissen hun voordelen.

Draaideur

Kan naar buiten en naar binnen geopend worden, hetgeen veel vloerruimte creëert. Twee draaideuren kunnen samen ook een douchehoek vormen.

Bekijk draaideuren »

Vouwdeur

Zorgt voor meer ruimte in de badkamer, doordat de deur na gebruik opgevouwen kan worden. De douchewand kan gemeubileerd worden. Twee vouwdeuren kunnen samen ook een douchehoek vormen.

Bekijk vouwdeuren »

Schuifdeur

Schuift opzij, zodat de deur geen ruimte inneemt in de badkamer.

Bekijk schuifdeuren »

Vaste douchewand

Er kan tot dichtbij de douchewand gemeubileerd worden. En van twee vaste douchewanden kunt u een inloopdouche maken.

Bekijk vaste douchewanden »

Kwartronde deur

Kan naar binnen en naar buiten openen. Door het kwartronde design bespaart u ruimte in de badkamer. Twee kwartronde deuren kunnen samen een douchehoek vormen.

Bekijk kwartronde deuren »

Douchedeuren in plaats van douchegordijnen

Er zijn veel opties om met douchedeuren een luxe douche-oplossing te creëren, ongeacht de grootte van de badkamer die ingericht moet worden. Het is namelijk eenvoudig om met één of twee douchedeuren een douchenis te monteren tussen twee muren.

Een douchedeur kan uw badkamer een geheel nieuwe dimensie geven en is een stijlvolle en esthetische oplossing, die bovendien eenvoudig te reinigen is. Tegelijkertijd laat het heldere glas de ruimte groter ogen en ontneemt de deur geen licht of ruimte uit de badkamer.

Details met zorg

We hebben goed nagedacht over functionaliteit en over elk detail van de accessoires voor al onze douchecabines en -schermen. Daardoor krijgt u een solide en goed werkende douche-oplossing, die u nog vele jaren met plezier zult gebruiken.

  • Magneetprofiel, dat ervoor zorgt dat de douchedeur goed sluit.
  • Vloerprofielset die waterdruppels opvangt en naar het doucheoppervlak leidt, zodat er minder water op de vloer buiten de douchehoek komt.
  • Vloerbeslag voor de vaste douchewand, dat een meer zwevende look creëert.
  • Afdichtstrip die ideaal is voor gebruik op aflopende vloeren en die voorkomt dat er water onder de deur doorloopt.
  • Deurknop standaard inbegrepen, maar u kunt ook uw eigen accent creëren met een andere handgreep.
  • Stabilisatiestangen van douchecabines en -schermen.
  • Afstandsstukken voor afstelling op oneffen vloer.
  • Uitbreidingsprofiel waarmee de installatieafmetingen met 20 mm worden vergroot.

Bekijk accessoires douches »

De ultieme douche-ervaring

De exclusieve collectie accessoires voor douchecabines en doucheschermen maken uw dagelijks verblijf in de badkamer nog prettiger. Met de geselecteerde douchewissers, die u met de bijbehorende haak aan het glas kunt hangen, het doucheplankje voor de shampoo en de praktische handdoekhaak heeft u alles direct bij de hand.

Bekijk extra accessoires douche »

Tower rek

Eenvoudig & elegant profielrek voor in de douche met 5 verwijderbare planken die gemakkelijk te combineren zijn met Match deuren om shampoo, zeep en alles wat u onder de douche gebruikt te bewaren. Kies voor een 10 cm kortere deur zodat er plaats is voor de Tower. Het rek kan worden omgekeerd.
Afmetingen: 200 x 10 x 10 cm

Tower »

Zorg altijd voor warme handdoeken

Gebruik elektrische handdoekverwarmers die je handdoeken drogen en ze warm en comfortabel houden voor een verhoogd gevoel van welzijn in de badkamer. Met een timer stel je eenvoudig in wanneer en hoelang de handdoeken moeten drogen. Zo zorg je ervoor dat je altijd warme en droge handdoeken hebt als je ze nodig hebt. Tegelijkertijd help je het milieu beschermen, aangezien de handdoekverwarmers niet continue zijn ingeschakeld.

Bekijk handdoekverwarmers »