Match / XXL

Douchewisser, roestvrij staal

De ergonomische douchewisser van Dansani is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze wisser is gemaakt van duurzaam rvs, gaat lang mee en is bestand tegen corrosie. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip, waardoor het schoonmaken van douchewanden een fluitje van een cent is. Met deze wisser kun je gemakkelijk waterdruppels en zeepresten verwijderen, zodat je doucheruimte brandschoon blijft. De douchewisser van Dansani is een essentiële aanvulling voor elke badkamer als u zoekt naar een eenvoudige en effectieve oplossing om een sprankelende douchecabine te behouden.

Gekozen
Chroom

2400346

Prijs
44 €

GTIN (EAN) 5708877423476
VVS no. 778418109
DB 1443738
Kleur Chroom
Materiaal Edelstaal
Nettogewicht 0,25 kg
Brutogewicht 0,25 kg
Verpakking hoogte 3 cm
Breedte verpakking 27 cm
Verpakking diepte (lengte) 17 cm
Serie Match, XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt