Match

Douchewisser, chroom incl. siliconenhaak

Deze minimalistische douchewisser is een elegante toevoeging aan je badkamer. Hij is gemaakt van chroom met een strak en eenvoudig ontwerp dat er geweldig uitziet. De wisser is gemakkelijk in gebruik en verwijdert waterdruppels en zeepresten van de douchecabine en tegels. Hij wordt geleverd met een handige siliconen haak waarmee je hem gemakkelijk direct aan de rand van de douchecabine kunt hangen. Zo heb je hem altijd bij de hand als je hem nodig hebt.

Gekozen
Chroom

1600012

Prijs
44 €

GTIN (EAN) 5711112059989
VVS no. 674149804
DB 1819854
Kleur Chroom
Nettogewicht 0,23 kg
Brutogewicht 0,25 kg
Verpakking hoogte 27 cm
Breedte verpakking 22,50 cm
Verpakking diepte (lengte) 3,70 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt