Match / XXL

Siliconen handdoekhaak (2 stuks)

Dit handige siliconen handdoekhaakje is verkrijgbaar in licht- en donkergrijs. Het is een set van twee dubbele praktische haken. Je kunt ze aan de rand van de douchecabine hangen, binnen of buiten. Deze haken zijn perfect voor het ophangen van handdoeken, borstels, sponzen en andere voorwerpen, zodat je ze binnen handbereik hebt als je onder de douche staat en ze nodig hebt.

Selecteer kleur
Gekozen
Lichtgrijs

1600013

Prijs
16 €

GTIN (EAN) 5711112059996
VVS no. 674149892
DB 1819855
Kleur Lichtgrijs
Hoogte 6 cm
Breedte 4 cm
Diepte (lengte) 2 cm
Volume 0,05 dm³
Nettogewicht 0,07 kg
Brutogewicht 0,08 kg
Verpakking hoogte 12,10 cm
Breedte verpakking 6,60 cm
Verpakking diepte (lengte) 6 cm
Serie Match, XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt