Lampen

Op deze pagina vind je ons ruime assortiment badkamerlampen. Hier vind je badkamerlampen, spiegellampen, plafondlampen en hangers voor je badkamer. Onze badkamerlampen zijn uiteraard goedgekeurd voor gebruik in natte ruimtes. Onze badkamerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je badkamerlampen kunt vinden die passen bij de stijl van je badkamer.

25 Producten

WAND- EN PLAFONDLAMPEN VINDEN

Als je op zoek bent naar verlichting voor je badkamer, ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je lampen voor je spiegels, spots voor je badkamerplafond en hangers die je als decoratieve wandlampen kunt gebruiken. Zoals gezegd zijn onze badkamerlampen ook verkrijgbaar als plafondlampen, die zorgen voor goed en gezellig licht in je hele badkamer. Met onze Jupiter badkamerlampen kun je een samenhangende look creëren, want ze zijn verkrijgbaar als plafondlampen, spiegellampen en pendellampen die boven je badmeubel kunnen branden of als decoratieve verlichting in je badkamer kunnen worden gebruikt.

We hebben geen wandlampen voor je badkamer, maar wel pendellampen die je in de hoeken van je badkamer kunt hangen voor sfeervolle verlichting. Deze LED badkamerlampen kun je ook boven je kasten gebruiken, zowel als goede taakverlichting, maar natuurlijk ook als goede verlichting in je hele badkamer.

Dansani ontwikkelt zelf LED-verlichting met een laag stroomverbruik en een zeer hoge lichtkwaliteit, waardoor kleuren goed worden weergegeven (Ra 90-95). Dansani werkt hard aan een lange levensduur door verlichtingsproducten zo te ontwerpen dat de drivers en LED's warmte kunnen afvoeren, maar je moet er wel rekening mee houden dat de levensduur aanzienlijk wordt verkort als het licht continu brandt. Dit geldt voor alle verlichting, niet alleen voor badkamerverlichting.

Alle spiegels en spiegelkasten, met uitzondering van de Corona spiegel, worden geleverd met 12V traploze lichtregeling van zeer warm licht op 2.100 Kelvin tot koud licht op 6.500 Kelvin en traploos dimmen. De laatste instelling wordt onthouden bij het uitschakelen als de spiegel min. 5 seconden uitgeschakeld is geweest.

Met deze verlichtingsbediening kun je de kleur en helderheid van je badkamerverlichting regelen, en nu kun je ook de instellingen voor maximaal 5 lampen in je badkamer wijzigen. Lees meer over lichtregeling onder punt 8 op deze pagina.

 

EEN GROTE SELECTIE SPIEGELVERLICHTING

Veel van onze spiegels hebben ingebouwde verlichting, maar we hebben ook spiegels waarbij je spiegelverlichting moet toevoegen. Deze lampen zitten boven uw spiegels en zorgen voor fantastisch licht over de spiegel en naar buiten in de kamer. Afhankelijk van het type licht dat je kiest, heb je 1 of 2 badkamerlampen nodig, afhankelijk van de breedte van je spiegel.

Als je dus een spiegel zonder geïntegreerde verlichting koopt, is het een goed idee om lampen boven je spiegel te kopen om zeker te zijn van goede verlichting in je badkamer. Op deze pagina zie je onze selectie badkamerlampen boven spiegels.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten spiegelverlichting.

Zo is er de ronde Jupiter lamp, die verkrijgbaar is in 3 verschillende kleuren. Deze spiegellamp is ook verkrijgbaar als plafondlamp en als hanglamp, zodat je een samenhangende look in je badkamer kunt creëren als je ervoor kiest om meerdere Jupiter badkamerlampen te installeren. De kleuren waaruit je kunt kiezen voor de Jupiter spiegellamp of hanglamp zijn zwart, wit en chroom. Kies dezelfde kleur voor al je lampen voor een uniforme look in je badkamer.

We hebben ook de langwerpige Stratos lamp, die verkrijgbaar is in verschillende breedtes om bij je gekozen spiegel te passen. Dit geldt ook voor onze Libra lamp, die je in verschillende breedtes kunt kopen. De langwerpige lamp Vela is slechts verkrijgbaar in 1 breedte.

Daarnaast kun je de elegante en mooie Lyra lamp kopen. Deze is verkrijgbaar als spiegellamp en als hanglamp die je als decoratieve wandlamp kunt gebruiken. Deze badkamerlampen hebben een prachtig licht en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of messing. Als je de Lyra lampen boven je spiegel gebruikt, moet je er rekening mee houden dat de lampen over de spiegel naar beneden gaan, wat extra licht toevoegt aan je badkamer. De Lyra lamp heeft gegroefd glas, wat een mooie en sfeervolle uitstraling geeft in je badkamer.

 

BADKAMERLAMPEN GOEDGEKEURD VOOR NATTE RUIMTES

Onze LED badkamerlampen zijn goedgekeurd voor gebruik in natte ruimtes. Onder elke badkamerlamp die je op deze pagina vindt, zie je de specificaties van de lampen en daaronder zie je tot welke IP-klasse ze behoren. IP44 betekent dat de lamp is goedgekeurd voor gebruik in natte ruimtes, zodat je de badkamerlamp veilig in je badkamer kunt installeren.

Dansani maakt het mogelijk om badkamerlampen te kiezen die stijl en functionaliteit combineren. Onze badkamerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende designs, zodat je de perfecte lamp voor jouw badkamer kunt vinden.

Wil je meer weten over badkamerverlichting, lees dan hier verder.

Je kunt ook onze inspiratiepagina's bekijken waar je meer kunt lezen, waaronder het vinden van jouw stijl in de badkamer.

 

ZOEK SPIEGELS MET GEÏNTEGREERDE VERLICHTING

De meeste van onze spiegels hebben geïntegreerde verlichting, zodat je mooi licht rechtstreeks van de spiegel krijgt. We hebben ook spiegels met achtergrondverlichting en andere spiegels waarbij de verlichting direct op de spiegel zit.

We hebben verschillende spiegels met horizontale lichtvelden aan de boven- en onderkant van de spiegel. Deze lichtvelden geven goed licht en verschillende spiegels hebben lichtregeling, zodat je de sterkte en kleur van je licht kunt regelen. Onze Show spiegel heeft een mooi lichtveld rondom de spiegel, waardoor je een goed en comfortabel licht in je badkamer krijgt.

Met lichtregeling op de lampen en spiegels in je badkamer kun je de kleur en sterkte van je licht regelen, wat belangrijk is voor je levenskwaliteit en welzijn. Lees meer over lichtregeling in het volgende hoofdstuk.

Als je geïnteresseerd bent in een van onze spiegelkasten, lees je hier meer. Net als onze spiegels hebben we ook spiegelkasten met geïntegreerde verlichting en spiegelkasten waarvoor je lampen moet kopen.

 

OP NAAR BETERE TIJDEN

Wist je dat er levenskwaliteit schuilt in goed licht? Het is wetenschappelijk bewezen. We voelen ons eigenlijk het best bij daglicht, maar we brengen gemiddeld 80% van onze tijd binnenshuis door, dus is het cruciaal dat het licht binnenshuis zo dicht mogelijk bij daglicht is. Dit geldt ook voor het tijdstip van de dag.

Licht regelt ook het circadiane ritme van het lichaam, dus te veel licht 's avonds voor het slapengaan kan het moeilijk maken om in slaap te vallen. De oplossing voor deze uitdaging is lichtregeling in je badkamer. Een gedimd roodachtig licht voordat je naar bed gaat om je lichaam niet te storen. s Ochtends moet het licht blauwer en feller zijn, want je lichaam moet wakker worden en je moet je haar kunnen krullen en make-up kunnen aanbrengen, zodat je er zo natuurlijk mogelijk uitziet als je het daglicht in stapt.

 

MET ÉÉN AANRAKING

De meeste spiegels en spiegelkasten van Dansani zijn lichtgestuurd, dus met een simpele aanraking van het aanraakpaneel kunt u de kleur en sterkte van het licht aanpassen aan het tijdstip van de dag en uw behoeften. Nu bieden we ook de optie om spiegels, hangers en spots samen in één groep te groeperen, zodat je ze allemaal met één aanraking kunt bedienen. Dus één aanpassing van de spiegelverlichting zal ook de spots en pendels aanpassen voor zowel kleurtint als helderheid. De unieke draadloze bediening is eenvoudig te installeren en vereist geen Wi-Fi-verbinding - koop gewoon één ontvangereenheid om tot 5 hangers en plafondlampen te koppelen.

 

HET BESTE LICHT

Al vele jaren besteden we veel tijd en moeite aan de kwaliteit van onze lampen, zodat we een van de weinige leveranciers zijn die de daglichtkwaliteit zo dicht mogelijk benaderen. Zodat je jezelf in zo natuurlijk mogelijk licht kunt zien - en gelukkig kunt zijn.

 

NACHTLICHT

Je hoeft je lichaam niet wakker te maken als je 's nachts naar het toilet moet. Voor het eerst kunnen Dansani badmeubels worden uitgerust met een nachtlichtfunctie met een bewegingssensor die automatisch een zwak licht onder het meubel inschakelt - net genoeg om je te helpen je weg te vinden zonder je wakker te maken.

 

WELKE LAMPEN KUNNEN IN BADKAMERS WORDEN GEBRUIKT?

De lampen die je in je badkamer installeert, moeten ontworpen zijn voor gebruik in de badkamer en er is een onderscheid tussen verschillende zones, waarbij lampen in zone 2 een IP44-goedkeuring vereisen. Zone 2 is het gebied vanaf de buitenrand van de douche en het bad of 120 cm vanaf de douchekop. Alle Dansani lampen en inbouwspots zijn IP44 goedgekeurd voor badkamerverlichting, dus je kunt gerust zijn.

 

HOEVEEL LUMEN MOET ER IN EEN BADKAMER ZIJN?

Het aantal benodigde lumen in een badkamer hangt af van de grootte van de ruimte, de plaats van de verlichting en het gebruik van de badkamer. Over het algemeen zal een badkamer een hoger aantal lumen vereisen dan veel andere kamers in huis, omdat de badkamer een plek is waar je goede verlichting nodig hebt om persoonlijke hygiëne uit te voeren en je klaar te maken voor de dag.

 

WELKE LAMP VOOR DE BADKAMER?

Het is belangrijk om een lamp te kiezen die bestand is tegen de vochtige en stomende atmosfeer van een badkamer en toch voldoende verlichting biedt voor de ruimte. Een van de beste opties is een LED-lamp, omdat ze energiezuinig zijn, lang meegaan en bestand zijn tegen veel vocht en damp. Dansani LED lampen zijn instelbaar in zowel sterkte als kleurtemperatuur, zodat je een lamp kunt kiezen die past bij je persoonlijke voorkeur en verlichtingsbehoeften.

 

WELKE LAMPEN VOOR DE BADKAMER?

De meeste mensen willen een rustige en mooie uitstraling in de badkamer en één manier om dit te bereiken is door je badkamerverlichting als een samenhangende oplossing te zien. Kies voor onze Jupiter lamp, die verkrijgbaar is als plafondspot, hanglamp en spiegellamp. Met 3 bij elkaar passende lampen in je badkamer krijg je niet alleen geweldig licht, maar ook een eenvoudige look.

 

HOE KRIJG JE GOEDE VERLICHTING IN DE BADKAMER?"

Het licht bij je badkamerspiegel moet de details onthullen die je wilt ontdekken voordat anderen dat doen. Met andere woorden, je moet make-up kunnen aanbrengen of je kunnen scheren in zo natuurlijk mogelijke badkamerverlichting, zodat je jezelf ziet zoals in goed daglicht. We raden aan een spiegel of spiegelkast te kiezen met ingebouwde verlichting of lampen bovenop.