Badkamerspiegels met mooi en functioneel design

Bij Dansani vindt u een scala aan mogelijkheden op het gebied van badkamerspiegels. We hebben een ruim en interessant assortiment badkamerspiegels, die al uw dromen over de perfecte badkamer uit kunnen laten komen.

Of u nu op zoek bent naar een spiegel met of zonder verlichting; in onze ruime selectie producten vindt u alles wat u nodig heeft. We hebben een keur aan mooie spiegels in veel verschillende prijsklassen en met allerlei vormen. U vindt dus spiegels met lijsten in precies de kleur die u wenst. Door onze doordachte toepassingen en hoogwaardige kwaliteit hebben we stijlvolle, klassieke, minimalistische en extravagante spiegels.

Bij Dansani vindt u veel soorten spiegels en wij bieden natuurlijk:

  • Energiezuinige badkamerspiegels met verlichting
  • Milieuvriendelijke en duurzame materialen
  • Goed en solide vakwerk
  • Materialen van uitzonderlijke kwaliteit

Bekijk al onze spiegels hier »

Door onze jarenlange ervaring met badkamerspiegels hebben we scherpe criteria ontwikkeld rond de keuze van de beste en de meest milieuvriendelijke materialen. Daardoor gaat uw spiegel vele jaren mee.

Zoekt u een spiegel met verlichting, dan kunt u gerust op ontdekkingsreis gaan in onze fraaie catalogus en in onze uitnodigende showrooms, die u door het hele land kunt vinden. Daar kunt u met eigen ogen de goede kwaliteit bekijken en een indruk krijgen van de bijna ongekende mogelijkheden die er zijn wat betreft de keuze van een fraaie, decoratieve en functionele badkamerspiegel.

Bekijk onze folders »


Een spiegel is een duidelijke must in de meeste huizen, maar dat wil niet zeggen dat die spiegel standaard of saai moet zijn. Als u een Dansani-spiegel kiest, krijgt u een bijzondere spiegel die u de kans geeft om een uw badkamer een persoonlijk accent te geven. Daarnaast kunt u precies de stijl kiezen, die bij uw smaak en uw woning past.

Badkamerspiegels met verlichting - bespaar geld en denk aan het milieu

Een spiegel met ledverlichting is niet alleen mooi en milieuvriendelijk; die is ook praktisch en voordelig in elk huis. Badkamerspiegels met ledverlichting zijn de afgelopen jaren erg populair geworden, doordat consumenten hebben ingezien dat deze vorm van verlichting veel geld bespaart.

De badkamerverlichting wordt gedurende een dag vaak aan en uit gedaan. Met energiezuinige en uiterst functionele verlichting met een fraai design kunt u bij de inrichting van uw badkamer rekening houden met duurzaamheid en met uw portemonnee.

Lees hier meer over onze badkamerverlichting »

 

Kies spiegel met lichtbediening

Als u zelf de kleurtemperatuur van het licht wilt kunnen instellen, van warm tot koud licht, dan heeft Dansani veel spiegels en spiegelkasten met lichtbediening voor u. U kunt de lichtsterkte sterker of zwakker maken, al naar gelang uw wens. Van effectief werklicht in de ochtend tot een meer sfeervolle en gedempte verlichting voordat u naar bed gaat. U past het licht zelf aan op basis van uw behoefte en uw dagritme, via een ingebouwd touchpaneel met aan- en uitfunctie, traploze dimmer en kleurtemperatuurregeling.

U kunt hier meer lezen over onze lichtbediening »

 

Een detail: geen condens

Als we naar spiegels kijken dan kan het ook de moeite waard zijn om te voorkomen dat deze beslaan na het douchen. Veel spiegels zijn daarom ook leverbaar met een verwarmingspaneel dat een gedeelte van het spiegeloppervlak vrij van condens houdt, hoe lang u ook onder de douche staat. Het is een detail maar misschien wel handig om ’s ochtends te hebben als je een paar keer op de sluimerknop van je wekker hebt gedrukt.

Creëer samenhangende badkamerverlichting

Met Dansani creëert u niet alleen samenhang tussen meubels en ruimte; ook over de badkamerverlichting is goed nagedacht. Daardoor kunt u een unieke samenhang creëren tussen het interieur van uw badkamer met plafondspots, wandlampen en hanglampen, die bij de verlichting op uw spiegel passen.

Als u badkamerverlichting bij Dansani koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en lichtkleuren. Onze LED-armaturen zijn erg nauwgezet geselecteerd, waardoor u zeker weet dat alle LED’s in uw lampen dezelfde kleur uit stralen en dezelfde correcte kleurweergave hebben; ongeacht model en plaats van de lamp.

Bekijk lampen en verlichting »


Extra opbergruimte nodig? Kies een spiegelkast …

Als u wel wat extra opbergruimte kunt gebruiken in uw badkamer, bekijk dan onze ruime selectie spiegelkasten, die dezelfde hoogwaardige kwaliteit hebben als onze badkamerspiegels.

Bekijk onze spiegelkasten »