Match

Verbredingsprofiel voor A, B en E

Dit verbredingsprofiel is te gebruiken voor model A (draaideur), model B (vouwdeur) of model E (kwartronde draaideur) van Dansani Match. Het is te combineren met alle soorten deuren en vaste douchewanden en vergroot de afmeting met 20 mm. Mogelijkheid tot boren voor leidingen van 20-40 mm gat.

Selecteer kleur
Gekozen
Satijn

1600507

Prijs
86 €

GTIN (EAN) 5711112294298
VVS no. 674189901
DB 1871821
Kleur Satijn
Hoogte 200 cm
Breedte 3,30 cm
Diepte (lengte) 6 cm
Volume 3,96 dm³
Nettogewicht 0,90 kg
Brutogewicht 0,90 kg
Verpakking hoogte 200 cm
Breedte verpakking 8 cm
Verpakking diepte (lengte) 5 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt