Luna

Wastafelonderkast met 2 laden, zwart kader

Het Dansani Luna badmeubel met twee laden is 64 cm hoog en heeft een extra hoge onderste lade voor meer opbergruimte. Kies uit verschillende kleuren die passen bij jouw persoonlijke stijl. Met dit badmeubel kun je eenvoudig je badkamerspullen organiseren en overzicht houden. Met het Dansani badmeubel met 2 lades voeg je zowel functionaliteit als design toe aan je badkamer. Maak je ruimte georganiseerder en eleganter met dit hoogwaardige badmeubel.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Wenskleur

M15-8099

Prijs
2.143 €

GTIN (EAN) 5713804646941
Kleur Wenskleur
Hoogte 64 cm
Breedte 100 cm
Diepte (lengte) 44 cm
Volume 281,60 dm³
Aantal laden 2
Type front Zwart kader
Frontmaterial rPET-folie op MDF gelakt
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine gelakt
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 43,18 kg
Brutogewicht 45,25 kg
Verpakking hoogte 67 cm
Breedte verpakking 102 cm
Verpakking diepte (lengte) 49 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt