Luna / You

Kantate wastafel

De Kantate wastafel is gemaakt van duurzaam sanitair porselein dat schoonheid combineert met duurzaamheid. De ovale wastafel en rechte lijnen creëren een visueel contrast dat de aandacht trekt zonder de ruimte te domineren. Het slimme ontwerp biedt ook voldoende ruimte rondom de wastafel, wat extra functionaliteit toevoegt. De Kantate wastafel is de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en stijlvolle toevoeging aan hun badkamer die zowel mooi als praktisch is.

Gekozen
Wit glanzend

531910103

Prijs
918 €

GTIN (EAN) 5713804209634
Kleur Wit glanzend
Hoogte 1,80 cm
Breedte 101 cm
Diepte (lengte) 45,50 cm
Volume 8,27 dm³
Materiaal Porselein
Nettogewicht 18,50 kg
Brutogewicht 21,50 kg
Maattolerantie -5/+10, 1 mm
Enkel/Dubbel Enkel
Kraangat 0
Oppervlak Porselein
Bekken plaatsing Centrum
Verpakking hoogte 16 cm
Breedte verpakking 103 cm
Verpakking diepte (lengte) 49 cm
Serie Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt