You

Wastafelonderkast met 2 deuren

Een opgeruimde badkamer dankzij het Dansani YOU badmeubel. Dit badmeubel is 44 cm diep en wordt geleverd met 2 deuren, waarvoor je optioneel een handgreep kunt kopen. Volop ruimte voor al je badkamerbenodigdheden - met dit badmeubel krijg je de perfecte balans tussen functionaliteit en design. Maak van je badkamer een stijlvolle en overzichtelijke ruimte met het Dansani YOU 2-deurs badmeubel.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Bruin eiken

V15-1052

Prijs
612 €

GTIN (EAN) 5713804199539
Kleur Bruin eiken
Hoogte 40 cm
Breedte 60 cm
Diepte (lengte) 44 cm
Volume 105,60 dm³
Aantal deuren 2
Type front Effen
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 11,80 kg
Brutogewicht 12,96 kg
Verpakking hoogte 42 cm
Breedte verpakking 62 cm
Verpakking diepte (lengte) 50 cm
Serie You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt