Mido+

Wastafelonderkast met 2 deuren

Het Dansani Mido+ badmeubel met deur is slechts 35 cm diep, Perfect wanneer de ruimte in de badkamer beperkt is. Dansani Mido+ biedt veel waar voor je geld, er is geen compromis gesloten op het gebied van design of kwaliteit. Achter de praktische deuren is er genoeg ruimteVergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Zwart structuur

P02-1029

Prijs
405 €

GTIN (EAN) 5713804236531
Kleur Zwart structuur
Hoogte 57,60 cm
Breedte 60 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 120,96 dm³
Aantal planken 1
Aantal deuren 2
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 15,43 kg
Brutogewicht 16,09 kg
Verpakking hoogte 60 cm
Breedte verpakking 62 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Mido+
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt