You

Wastafelonderkast met 1 lade

Maak jou unieke badkamer met een Dansani YOU Urban badmeubel. Of je nu een kleine badkamer hebt of de ruimte optimaal wilt benutten, dit badmeubel met één diepe lade is perfect voor jou. De lade glijdt soepel en geeft je gemakkelijk toegang tot je dagelijkse badkamerbenodigdheden. Ervaar de ideale combinatie van modern design en slim opbergen met het Dansani YOU Urban badmeubel met één diepe lade - gemaakt om van je badkamer een plek te maken waar je graag bent.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Bruin eiken

V41-1152

Prijs
975 €

GTIN (EAN) 5713804391063
Kleur Bruin eiken
Hoogte 32 cm
Breedte 100 cm
Diepte (lengte) 44 cm
Volume 140,80 dm³
Aantal laden 1
Type front Effen
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 19,54 kg
Brutogewicht 20,92 kg
Verpakking hoogte 35 cm
Breedte verpakking 102 cm
Verpakking diepte (lengte) 50 cm
Serie You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt