You

Wastafelonderkast met 1 lade, raamwerk, voor dubbele wastafel

Upgrade je badkamer met stijl en functionaliteit met een Dansani YOU Classic badmeubel. Het slimme ontwerp met één lade geeft je de perfecte opbergoplossing voor alle spullen in je badkamer. Houd je badkamer opgeruimd en georganiseerd met dit elegante meubel dat in elk interieur past. Het badmeubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen voor de kleur die het beste bij jouw stijl past.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Bruin eiken/mat wit

V21-3115

Prijs
1.238 €

GTIN (EAN) 5713804200488
Kleur Bruin eiken/mat wit
Hoogte 40 cm
Breedte 120 cm
Diepte (lengte) 44 cm
Volume 211,20 dm³
Aantal laden 1
Type front Raamwerk
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 27,70 kg
Brutogewicht 30,09 kg
Verpakking hoogte 42 cm
Breedte verpakking 122 cm
Verpakking diepte (lengte) 50 cm
Serie You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt