Match

PVC hoge afdichtstrip voor rechthoekige deuren (2 stuks)

Als je een rechte douchedeur hebt gekocht en je hebt een scheve vloer in je doucheruimte, dan is deze extra hoge pvc afdichtstrip de oplossing voor jou. Let op: bij de aanschaf van een douchedeur van Dansani wordt een standaard afdichtstrip meegeleverd, maar indien noodzakelijk, kan deze extra hoge pvc afdichtstrip worden bijgekocht. De extra hoge pvc afdichtstrip is perfect als je een vloer hebt met veel afschot naar de afvoer. De afdichtstrip helpt om water binnen te houden als je doucht en voorkomt dat er water buiten de douchedeur terechtkomt. Eenvoudig te installeren en in te korten. De afdichtstrip is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat.

Selecteer kleur
Gekozen
Duidelijk

1600560

Prijs
42 €

GTIN (EAN) 5711112659776
VVS no. 674189965
DB 1960135
Kleur Duidelijk
Hoogte 2,80 cm
Breedte 100 cm
Diepte (lengte) 1 cm
Volume 0,28 dm³
Nettogewicht 0,18 kg
Brutogewicht 0,18 kg
Verpakking hoogte 120 cm
Breedte verpakking 10 cm
Verpakking diepte (lengte) 3 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt