Match

PVC hoge afdichtstrip voor nis deuren (2 stuks)

Deze extra hoge pvc afdichtstrip is voor gebruik bij nisdeuren. Hij wordt niet standaard meegeleverd en kan, indien noodzakelijk, extra worden aangeschaft. Een extra hoge afdichtstrip is een slimme oplossing die extra bescherming biedt tegen water en vocht, vooral als je veel afschot in de badkamervloer hebt. Met deze extra hoge afdichtstrip weet je zeker dat het water binnen het douchegedeelte blijft en niet op de badkamervloer sijpelt. De hoogte is hoger dan onze standaard afdichtstrip, zodat grotere variaties in vloerniveau effectief worden afgedekt en de deuropening gelijkmatig en strak wordt afgedicht. Deze extra hoge sierlijst is gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal en is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Eenvoudig in te korten op de juiste lengte voor een strakke doucheoplossing.

Selecteer kleur
Gekozen
Duidelijk

1600562

Prijs
21 €

GTIN (EAN) 5711112659790
VVS no. 674189967
DB 1960156
Kleur Duidelijk
Hoogte 2,80 cm
Breedte 100 cm
Diepte (lengte) 1 cm
Volume 0,28 dm³
Nettogewicht 0,12 kg
Brutogewicht 0,12 kg
Verpakking hoogte 120 cm
Breedte verpakking 10 cm
Verpakking diepte (lengte) 3 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt