Match

PVC hoge afdichtstrip voor kwartronde deuren (2 stuks)

Deze extra hoge pvc afdichtstrip is voor onze kwartronde deuren. Hij wordt niet standaard meegeleverd en kan, indien noodzakelijk, extra worden aangeschaft. Als je een badkamervloer hebt met een veel afschot, dan is de extra hoge afdichtstrip de juiste oplossing voor jou. Deze pvc afdichtstrip kan op maat worden gesneden voor je kwartronde draaideur en vervolgens eenvoudig op de deur worden gemonteerd. De afdichtstrip zorgt ervoor dat het water binnen het douchegedeelte blijft en niet op de badkamervloer sijpelt als je aan het douchen bent. De hoogte is hoger dan onze standaard sierlijst, zodat grotere variaties in vloerniveau effectief worden afgedekt en de deuropening gelijkmatig en strak wordt afgedicht. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken omdat hij gemaakt is van duurzaam en waterafstotend materiaal. Hij is verkrijgbaar in helder of matzwart, passend bij de douchedeur van je keuze.

Selecteer kleur
Gekozen
Duidelijk

1600561

Prijs
42 €

GTIN (EAN) 5711112659783
VVS no. 674189966
DB 1960144
Kleur Duidelijk
Hoogte 2,80 cm
Breedte 100 cm
Diepte (lengte) 1 cm
Volume 0,28 dm³
Nettogewicht 0,17 kg
Brutogewicht 0,17 kg
Verpakking hoogte 120 cm
Breedte verpakking 10 cm
Verpakking diepte (lengte) 3 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt