Calidris / Luna / Mido+ / You

Base handgrep

Base is een gebogen handgreep die perfect past in de modernere en robuuste badkamer. De langwerpige handgreep is hoekig en creëert een eenvoudige en uniforme stijl in je badkamer. De Base handgreep is makkelijk vast te pakken, zodat je bij al je spullen in kasten en lades kunt. Hij is gemaakt van Zamak, een duurzame legering bestaande uit een mengsel van zink, aluminium, magnesium en koper.

Selecteer kleur
Gekozen
Glanzend Chroom

189547243

Prijs
30 €

GTIN (EAN) 5711112962913
VVS no. 780998914
DB 2076317
Kleur Glanzend Chroom
Hoogte 1 cm
Breedte 17 cm
Diepte (lengte) 3,20 cm
Volume 0,05 dm³
Materiaal Zink
Nettogewicht 0,13 kg
Brutogewicht 0,13 kg
Verpakking hoogte 1 cm
Breedte verpakking 17 cm
Verpakking diepte (lengte) 3 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt