Match

Afdichtstrip voor doucehdeur voor kwartronde draaideuren

Deze afdichtstrip wordt standaard meegeleverd bij aankoop van een kwartronde draaideur van Dansani Match. De afdichtstrip is gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal dat ervoor zorgt dat er geen water op de badkamervloer sijpelt wanneer de deur geopend of gesloten wordt. De afdichtstrip kan op lengte worden ingekort en kan vervolgens eenvoudig aan je kwartronde draaideur worden bevestigd. Naast de functie als effectieve afdichting is de afdichtstrip ook eenvoudig te reinigen en te onderhouden, wat bijdraagt aan de levensduur.

Selecteer kleur
Gekozen
Duidelijk

1600566

Prijs
42 €

GTIN (EAN) 5711112683030
VVS no. 674189970
DB 1960161
Kleur Duidelijk
Hoogte 1,80 cm
Breedte 81,50 cm
Diepte (lengte) 1 cm
Volume 0,15 dm³
Nettogewicht 0,10 kg
Brutogewicht 0,10 kg
Verpakking hoogte 100 cm
Breedte verpakking 10 cm
Verpakking diepte (lengte) 3 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt