Inspiratie voor de badkamer - design ongeacht grootte en vorm

Bent u aan het nadenken over een mogelijke renovatie van uw badkamer? Design kan in alle soorten badkamers een uitdaging zijn, maar ongeacht de vorm van deze ruimte zijn er legio mogelijkheden. Daarom helpen wij u graag op weg.

Bij Dansani werken echte badkamerspecialisten en sinds onze oprichting in 1983 hebben we ons uitsluitend bezig gehouden met badkamers. Daarom kennen wij alle uitdagingen van de verschillende soorten ruimtes en hebben we ons assortiment daar nauwkeurig op aangepast. Dus of uw badkamer nu groot of klein is, schuine wanden of scheve hoeken heeft, wij hebben de perfecte oplossing voor uw badkamer.

De kleine badkamer – design in klein formaat

Heeft u slechts een paar vierkante meter ter beschikking in uw badkamer? Geen probleem. Er bestaan veel mogelijkheden om een kleine badkamer optimaal in te richten, zodat deze groter oogt en tegelijkertijd veel opbergmogelijkheden biedt.

Kleine badkamer »

De grote badkamer – design met veel bewegingsruimte

Heeft u een grote badkamer, waar ruimte moet zijn voor het hele gezin of wilt u graag een oase van welbevinden creëren in uw eigen badkamer? Om u op weg te helpen hebben wij veel inspiratie voor u verzameld voor het inrichten van uw grote badkamer met onze fraaie producten.

Grote badkamer »

Ruimte met schuine en scheve wanden

Heeft u een ruimte met schuine wanden of scheve hoeken, maakt u zich dan geen zorgen. Beschouw dat juist als een mogelijkheid om uw eigen persoonlijke ruimte in te richten, waar u elk hoekje tot de laatste centimeter kunt benutten.

Badkamer met schuine wanden »