You

Werkblad, Silestone®

Silestone afdekbladen vertegenwoordigen een samensmelting van schoonheid en prestaties. Met hun opmerkelijke duurzaamheid en luxueuze uitstraling zijn Silestone afdekbladen de ideale keuze om het ontwerp van je badkamer naar nieuwe hoogten te tillen. Silestone afdekbladen worden gemaakt van kwarts, dat een geavanceerd technologisch proces ondergaat om een oppervlak te creëren dat sterk, vlekbestendig en gemakkelijk te onderhouden is. Naast de praktische aspecten bieden Silestone afdekkbladen een verscheidenheid aan kleuren en patronen die passen bij elke stijl. Of je nu kiest voor klassiek wit of een gedurfde kleurtint, Silestone werkbladen voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan je badkamer.

Selecteer kleur
Gekozen
Eternal Statuario

B22-12

Prijs
899 €

GTIN (EAN) 5713804410108
DB 2337606
Kleur Eternal Statuario
Hoogte 1,20 cm
Breedte 80,90 cm
Diepte (lengte) 48,50 cm
Volume 4,71 dm³
Materiaal Silestone®
Nettogewicht 10 kg
Brutogewicht 13 kg
Maattolerantie -1/+1 mm
Oppervlak Silestone®
Verpakking hoogte 5 cm
Breedte verpakking 85 cm
Verpakking diepte (lengte) 50 cm
Serie You
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt