Luna

Werkblad, laminaat

De gemelamineerde afdekbladen van Dansani Luna voegen zowel functie als stijl toe aan je badkamer. Met een ontwerp dat perfect past bij het moderne design van Dansani Luna, bieden gelamineerde afdekbladen een duurzaam en praktisch oppervlak voor je badkamer. Melamine staat bekend om zijn weerstand tegen slijtage, vlekken en vocht, waardoor het ideaal is voor een ruimte als de badkamer. Dansani Luna gemelamineerde afdekbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen die passen bij je persoonlijke smaak en inrichting

Selecteer kleur
Gekozen
Nordic eiken

B03-25

Prijs
267 €

GTIN (EAN) 5713804403971
DB 2322684
Kleur Nordic eiken
Hoogte 2,50 cm
Breedte 100,20 cm
Diepte (lengte) 45,30 cm
Volume 11,35 dm³
Materiaal Gelamineerd wekblad
Nettogewicht 11,21 kg
Brutogewicht 11,94 kg
Oppervlak Laminaat
Verpakking hoogte 5 cm
Breedte verpakking 105 cm
Verpakking diepte (lengte) 50 cm
Serie Luna
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt