Luna

Waszak en houten opbergbak voor hoge kast

Organiseer je badkamer met onze slimme wasmand en houten lade voor de onderkasten. Nu kun je je spullen georganiseerd opbergen. Je bent ook verlost van wasgoed op de vloer, waardoor het gemakkelijker wordt om je badkamer netjes en georganiseerd te houden. Vereenvoudig het dagelijks leven met onze oplossingen voor onderkasten.

Gekozen
Eiken

HI35

Prijs
169 €

GTIN (EAN) 5713804175168
DB 2142395
Kleur Eiken
Nettogewicht 1,80 kg
Brutogewicht 1,80 kg
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt