Mido+

Wastafelonderkast met 2 laden

Dansani Mido+ met 2 lades en ruimte voor een dubbele wastafel. Het 120 cm brede badmeubel is de perfecte oplossing als je wat extra ruimte in je badkamer hebt. Je kunt zowel een enkele wastafel van 120 cm als een dubbele wastafel van 120 cm gebruiken. Met een dubbele wastafel kunnen meerdere mensen tegelijk gebruik maken van de wastafel. Danzij de 2 lades is er voldoende opbergruimte voor al je badkamerspullen.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat grijs

P13-1003

Prijs
972 €

GTIN (EAN) 5713804332189
Kleur Mat grijs
Hoogte 57,60 cm
Breedte 120 cm
Diepte (lengte) 44 cm
Volume 304,13 dm³
Aantal laden 2
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 38,97 kg
Brutogewicht 41,45 kg
Verpakking hoogte 60 cm
Breedte verpakking 122 cm
Verpakking diepte (lengte) 49 cm
Serie Mido+
De juiste wastafel toevoegen
Hier vind je een overzicht van de wastafels die passen bij het badmeubel dat je hebt gekozen. Vergeet niet een werkblad te kiezen als je voor een aanrechtblad kiest.
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt