Luna

Wastafelonderkast met 2 laden

Het Dansani badmeubel met twee laden kan je badkamer gemakkelijk upgraden. Deze stijlvolle kast is 48 cm hoog en 44 cm diep, perfect om je spullen in op te bergen. Kies uit verschillende kleuren die bij je stijl passen. Het meubel biedt slimme opbergruimte voor al je badkamerbenodigdheden, zodat je gemakkelijk georganiseerd blijft. Met het Dansani badmeubel met 2 lades voeg je zowel functionaliteit als design toe aan je badkamer. Maak je ruimte georganiseerder en eleganter met dit prachtige badmeubel.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Asgrijs

M09-1098

Prijs
1.169 €

GTIN (EAN) 5713804205544
Kleur Asgrijs
Hoogte 48 cm
Breedte 80 cm
Diepte (lengte) 44 cm
Volume 168,96 dm³
Aantal laden 2
Type front Effen
Frontmaterial PVC-folie op MDF
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 29,03 kg
Brutogewicht 31,52 kg
Verpakking hoogte 51 cm
Breedte verpakking 82 cm
Verpakking diepte (lengte) 49 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt