Luna

Wastafelonderkast met 2 laden en geïntegreerde handgreep

Het Dansani Luna badmeubel met lades is een slimme oplossing voor je badkamer. Met een diepte van 35 cm is het perfect voor kleinere badkamers. De hoge onderste lade geeft je extra opbergruimte voor de grotere spullen die je in je badkamer hebt. Met het Dansani Luna badmeubel met lades krijg je zowel functionaliteit als ruimte om je badkamerspullen op een elegante manier te organiseren.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat wit lak

M05-2071

Prijs
1.505 €

GTIN (EAN) 5713804235473
Kleur Mat wit lak
Hoogte 64 cm
Breedte 60 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 134,40 dm³
Aantal laden 2
Type front Geïntegreerd
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial MDF gelakt
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 26,48 kg
Brutogewicht 27,14 kg
Verpakking hoogte 67 cm
Breedte verpakking 62 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt