Luna

Wastafelonderkast met 2 laden en geïntegreerde handgreep

Het Dansani Luna badmeubel met twee laden is de perfecte oplossing voor je moderne badkamer. Het badmeubel is slechts 35 cm diep, maar biedt met zijn twee ruime lades veel opbergruimte voor je badkamerbenodigdheden. Het stijlvolle ontwerp en de mooie kleurenopties van het meubel voegen elegantie toe aan je badkamerinrichting. Het badmeubel is gemaakt van hoogwaardige materialen.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat wit lak

M02-2071

Prijs
1.505 €

GTIN (EAN) 5713804204813
Kleur Mat wit lak
Hoogte 48 cm
Breedte 60 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 100,80 dm³
Aantal laden 2
Type front Geïntegreerd
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial MDF gelakt
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 23,64 kg
Brutogewicht 24,31 kg
Verpakking hoogte 51 cm
Breedte verpakking 62 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt