You

Wastafelonderkast met 2 deuren

Optimaliseer de opbergruimte in je badkamer met het Dansani YOU Urban badmeubel met twee deuren. Dit badmeubel heeft een diepte van slechts 35 cm, waardoor het ideaal is voor kleine badkamers, vakantiehuizen of gastentoiletten. Kies uit verschillende prachtige kleuren die passen bij jouw persoonlijke stijl. Met Dansani YOU Urban badmeubelen krijg je een perfecte balans tussen functionaliteit en design.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Bruin eiken

V30-1052

Prijs
617 €

GTIN (EAN) 5713804390844
Kleur Bruin eiken
Hoogte 64 cm
Breedte 80 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 179,20 dm³
Aantal deuren 2
Type front Effen
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 19,62 kg
Brutogewicht 21,36 kg
Verpakking hoogte 66 cm
Breedte verpakking 82 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie You
De juiste wastafel toevoegen
Hier vind je een overzicht van de wastafels die passen bij het badmeubel dat je hebt gekozen. Vergeet niet een werkblad te kiezen als je voor een aanrechtblad kiest.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt