You

Wastafelonderkast met 1 deur, rechts scharnierend

Functioneel design, dat is Dansani YOU Classic. Het badmeubel is perfect voor compacte ruimtes en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat bij jouw stijl en smaak past. Je kunt de kast personaliseren door je eigen handgrepen uit te zoeken. Je kunt er ook voor kiezen om het meubel in je eigen kleur te krijgen, zodat het perfect past bij de rest van de badkamer. Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Bruin eiken

V08-1152

Prijs
426 €

GTIN (EAN) 5713804198518
Kleur Bruin eiken
Hoogte 40 cm
Breedte 40 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 56 dm³
Aantal deuren 1
Type front Effen
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 8,06 kg
Brutogewicht 8,61 kg
Verpakking hoogte 42 cm
Breedte verpakking 42 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie You
De juiste wastafel toevoegen
Hier vind je een overzicht van de wastafels die passen bij het badmeubel dat je hebt gekozen. Vergeet niet een werkblad te kiezen als je voor een aanrechtblad kiest.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt