Luna

Style spiegelkast met lichtregeling

Krijg praktische opbergruimte en stijlvol design met de Style spiegelkast. De spiegelkast is perfect voor het opbergen van al je crèmes, deodorant, nagelknipper, tandenborstels en meer. Voeg verlichting toe aan de spiegelkast en regel de temperatuur en sterkte van het licht met één druk op de knop. De prachtige spiegelkast heeft een magneetstrip, verschuifbaar metalen planchet, vergrootspiegel en stopcontact met USB poorten, waardoor je ochtend- en avondroutine veel gemakkelijker wordt.

Selecteer kleur
Gekozen
Wenskleur

S583-199

Prijs
1.689 €

GTIN (EAN) 5713804219893
Kleur Wenskleur
Hoogte 80 cm
Breedte 120 cm
Diepte (lengte) 14,50 cm
Volume 139,20 dm³
Aantal deuren 3
Korpusmaterial MDF gelakt
Nettogewicht 34,06 kg
Brutogewicht 39,94 kg
Schakelaar Incl. touch-schakelaar
Verlichtingstype Excl. verlichting, maar incl. LED-driver
Type 12V lichtregeling
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Stiktype Standaard
Max Watt MAX 2300W
Verpakking hoogte 86 cm
Breedte verpakking 126 cm
Verpakking diepte (lengte) 20 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt