Calidris / Luna / You

Show spiegel met verlichting en lichtregeling

De Dansani Show spiegel valt op door de unieke lichtlijst die de hele spiegel omringt. Dit lichtkader creëert een gezellige en elegante sfeer in de badkamer en voegt een extra dimensie toe aan het design van je spiegel. Met de Dansani Show spiegel kun je de verlichting eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften en voorkeuren dankzij de ingebouwde lichtregelingsfunctie. Of je nu zacht en gedimd licht nodig hebt voor ontspanning of scherp en helder licht voor meer detail, je kunt de verlichting aanpassen om de juiste sfeer en functionaliteit in je badkamer te creëren.

Gekozen
Wit

S838-010

Prijs
1.042 €

GTIN (EAN) 5713804266033
VVS no. 781498540
Kleur Wit
Hoogte 80 cm
Breedte 80 cm
Diepte (lengte) 3,10 cm
Volume 19,84 dm³
Nettogewicht 10,04 kg
Brutogewicht 11,65 kg
Schakelaar Excl. schakelaar
Verlichtingstype Geïntegreerde verlichting
Type 12V
Energieklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 3,066 lm
Licht specificatie 31W LED
RA 90
Verpakking hoogte 85 cm
Breedte verpakking 85 cm
Verpakking diepte (lengte) 7 cm
Serie Calidris, Luna, You
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt