Luna

Planchet incl. verborgen bevestiging

Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je badkamer met planchets met onzichtbare bevestiging. Met deze moderne planchets kun je je favoriete items uitstallen of je dagelijkse benodigdheden gemakkelijk opbergen. Creëer een lichte en luchtige sfeer met onze planchets die perfect bij je decor passen.

Selecteer kleur
Gekozen
Nordic eiken

NHS-501725

Prijs
80 €

GTIN (EAN) 5713804210517
DB 2142837
Kleur Nordic eiken
Hoogte 3,20 cm
Breedte 50 cm
Diepte (lengte) 14,50 cm
Volume 2,32 dm³
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 1,75 kg
Brutogewicht 1,86 kg
Verpakking hoogte 5 cm
Breedte verpakking 55 cm
Verpakking diepte (lengte) 18 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt