Luna / Mido+ / You

Overlooprozet voor porseleinen wastafel

Een overloopring is een cruciaal onderdeel van het ontwerp van de wastafel. De overloop dient als veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat het water over de rand van de wastafel komt en overstroomt. De overloop leidt overtollig water terug naar de afvoer en houdt de wastafel droog. Dit eenvoudige maar belangrijke element zorgt ervoor dat de badkamer schoon en georganiseerd blijft, zelfs als het water in de wastafel stijgt.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat zwart

4880028

Prijs
10 €

GTIN (EAN) 5713804335609
DB 2256373
Kleur Mat zwart
Hoogte 3 cm
Breedte 3 cm
Diepte (lengte) 1,50 cm
Volume 0,01 dm³
Nettogewicht 0,02 kg
Brutogewicht 0,02 kg
Verpakking hoogte 3 cm
Breedte verpakking 3 cm
Verpakking diepte (lengte) 1,50 cm
Serie Luna, Mido+, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt