You

Open vak - voor wandmontage of in combinatie met kasten

Dansani You open vakken zijn de perfect aanvulling om een stijlvolle en functionele badkamer te creëeren. Deze vakken zijn ontworpen voor veelzijdig gebruik en kunnen zowel los als in combinatie met één of twee wandkasten aan de muur worden bevestigd. Dit ontwerp biedt zowel een opbergoplossing als een displayruimte voor je favoriete items of badkamer producten. Gebruik ze voor het organiseren van handdoeken, decoratieve elementen of persoonlijke benodigdheden. De optie om ze te combineren met wandkasten geeft je extra flexibiliteit om je opbergruimte naar wens aan te passen om een symmetrische en functionele indeling te creëeren. Het voegt een moderne en luxueuze dimensie toe aan je badkamer en creeren een ruimte die zowel mooi als praktisch is.

Selecteer kleur
Gekozen
Wenskleur

V93-0099

Prijs
348 €

GTIN (EAN) 5713804648709
Kleur Wenskleur
Hoogte 24 cm
Breedte 40 cm
Diepte (lengte) 21 cm
Volume 20,16 dm³
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine gelakt
Nettogewicht 2,76 kg
Brutogewicht 3,24 kg
Verpakking hoogte 34 cm
Breedte verpakking 42 cm
Verpakking diepte (lengte) 19 cm
Serie You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt