Calidris

Mobile handdoekrek

Maak je badkamer praktischer en stijlvoller met het Dansani Mobile handdoekrek. Deze elegante oplossing geeft je de flexibiliteit om je handdoeken te plaatsen waar je ze het meest nodig hebt. Dansani Mobile brengt orde in je badkamer en is tegelijkertijd mooi om naar te kijken.

Selecteer kleur
Gekozen
Smoked eiken

C70-0073

Prijs
578 €

GTIN (EAN) 5713804660695
Kleur Smoked eiken
Hoogte 105 cm
Breedte 48 cm
Diepte (lengte) 10 cm
Volume 50,40 dm³
Korpusmaterial Gefineerd MDF
Nettogewicht 3,59 kg
Brutogewicht 4,65 kg
Verpakking hoogte 110 cm
Breedte verpakking 50 cm
Verpakking diepte (lengte) 15 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt