Calidris / Luna / You

Licht in twee 80 cm laden

Krijg een overzicht van je spullen in de lades van je badmeubel met ladeverlichting. De ladeverlichting is discreet maar effectief, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt en een gevoel van luxe creëert. Licht is belangrijk voor je welzijn, en met ladeverlichting krijg je zowel overzicht als een behagelijke sfeer in de badkamer.

Gekozen
Geen kleur

LS2SK80

Prijs
185 €

GTIN (EAN) 5713804040565
DB 2142790
Kleur Geen kleur
Nettogewicht 0,20 kg
Brutogewicht 0,20 kg
Type 230V
Energieklasse F
IP klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 504 lm
Licht specificatie 2 X 2, 5W LED
RA 95
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt