Calidris / Luna / You

LED verlichting onderin spiegelkast

Creëer een unieke en moderne badkamer met LED verlichting onder de spiegelkast van Dansani. Het is de perfecte manier om een stijlvol en modern tintje aan je badkamer te geven. Het licht onder de spiegelkast is zowel sfeervol als praktisch, want het zorgt voor extra verlichting boven je wastafel. Licht is belangrijk voor ons welzijn, gun jezelf daarom de Dansani LED verlichting onder je spiegelkast.

Gekozen
Geen kleur

ULSP120

Prijs
337 €

GTIN (EAN) 5713804270382
DB 2258661
Kleur Geen kleur
Nettogewicht 0,05 kg
Brutogewicht 0,05 kg
Type 230V
Energieklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 647 lm
Licht specificatie 5, 2W LED
RA 90
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt