Luna

Ladeverdelers voor wastafelmeubels

Houd je lades en kastens georganiseerd met de praktische en mooie houten opbergbakken. De houten opbergbakjes zijn gemaakt van eikenhout en passen perfect bij je badkamermeubels.

Gekozen
Eiken

305211016

Prijs
45 €

GTIN (EAN) 5708877949051
DB 1613817
Kleur Eiken
Hoogte 6,70 cm
Breedte 10 cm
Diepte (lengte) 24,80 cm
Volume 1,66 dm³
Materiaal Massief eiken
Nettogewicht 0,50 kg
Brutogewicht 0,60 kg
Verpakking hoogte 8 cm
Breedte verpakking 29 cm
Verpakking diepte (lengte) 11 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt