Luna

Kast met 2 lades, geïntegreerde handgreep

Dansani Luna 2-ladeskasten zijn ontworpen om perfect te passen in badkamers waar de ruimte beperkt is, omdat ze slechts 35 cm diep zijn. Deze kasten hebben een hoogte van 64 cm en er is veel opbergruimte in de hoge onderste lade. Je kunt ze op zichzelf gebruiken of combineren met een stijlvolle wastafelkast met een mooi afdekblad en een moderne opzetwastafel om een uniek en asymmetrisch interieurontwerp te creëren.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat wit lak

M46-2071

Prijs
1.682 €

GTIN (EAN) 5713804333506
Kleur Mat wit lak
Hoogte 64 cm
Breedte 80 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 179,20 dm³
Aantal laden 2
Type front Geïntegreerd
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial MDF gelakt
Nettogewicht 33,27 kg
Brutogewicht 35,02 kg
Verpakking hoogte 67 cm
Breedte verpakking 82 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt