Luna

Kast met 2 lades, geïntegreerde handgreep

Dansani Luna kasten zonder afvoeruitsparing hebben 2 lades en bieden je praktische en slimme opbergruimte. Deze kasten zijn 48 cm hoog en perfect voor de moderne badkamer. De kasten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in combinatie met een wastafelkast en een afdekblad met een opzetwastafel. danzij de kasten heb je genoeg opbergruimte voor je badkamerspullen en je kunt kiezen uit verschillende kleuren die passen bij jouw stijl en inrichting. Met het Dansani badmeubel met 2 lades voeg je zowel functionaliteit als design toe aan je badkamer.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat wit lak

M22-2071

Prijs
2.119 €

GTIN (EAN) 5713804207043
Kleur Mat wit lak
Hoogte 48 cm
Breedte 120 cm
Diepte (lengte) 44 cm
Volume 253,44 dm³
Aantal laden 2
Type front Geïntegreerd
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial MDF gelakt
Nettogewicht 41,76 kg
Brutogewicht 44,40 kg
Verpakking hoogte 51 cm
Breedte verpakking 122 cm
Verpakking diepte (lengte) 49 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt