Calidris

Kast met 2 deuren

Dansani Calidris kasten zijn een slimme oplossing voor badkamers met beperkte ruimte. Met een smalle diepte van slechts 16 cm heb je meer dan genoeg opbergruimte, zelfs voor kleinere badkamers. Deze kasten combineren ruimtebesparend design met functionaliteit en stijl, waardoor ze ideaal zijn voor het organiseren van toiletartikelen, shampoo, crèmes en wat je verder nodig hebt in de badkamer. Ongeacht de grootte van de badkamer voegen de Dansani Calidris kasten een praktische en elegante opbergoplossing toe.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Eiken noir

C34-1044

Prijs
1.975 €

GTIN (EAN) 5713804282583
Kleur Eiken noir
Hoogte 80 cm
Breedte 80 cm
Diepte (lengte) 16 cm
Volume 102,40 dm³
Aantal planken 3
Aantal deuren 2
Type front Effen
Frontmaterial Gefineerd MDF
Korpusmaterial Gefineerd MDF
Nettogewicht 20,88 kg
Brutogewicht 23,53 kg
Verpakking hoogte 85 cm
Breedte verpakking 85 cm
Verpakking diepte (lengte) 20 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt