Calidris

Kast met 1 lade

Dansani Calidris 1-ladekasten zijn de ideale oplossing voor slim en stijlvol opbergen in de badkamer. Zonder ruimte voor afvoeren zijn deze kasten voor wie kiest voor een asymmetrische oplossing met een wastafel op maat, of voor wie elders in de badkamer extra opbergruimte wil. Met de ruime lade kun je je badkamer georganiseerd houden en er is genoeg ruimte voor crèmes, shampoo, haardroger en nog veel meer. De Dansani Calidris kast geeft je de mogelijkheid om je badkamer op een samenhangende en mooie manier te organiseren.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Wenskleur, houtstructuur

C41-1066

Prijs
2.046 €

GTIN (EAN) 5713804406040
Kleur Wenskleur, houtstructuur
Hoogte 40 cm
Breedte 80 cm
Diepte (lengte) 40 cm
Volume 128 dm³
Aantal laden 1
Type front Effen
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial MDF gelakt
Nettogewicht 24,83 kg
Brutogewicht 26,89 kg
Verpakking hoogte 45 cm
Breedte verpakking 85 cm
Verpakking diepte (lengte) 45 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt