Calidris / Luna / You

Jupiter plafondlamp

De Jupiter plafondlamp is een eenvoudige maar effectieve spot die perfect past in je badkamer. Deze lamp is ideaal om specifieke ruimtes te verlichten en een gezellige sfeer te creëren. Met de lichtregelingsfunctie kun je de verlichting precies op jouw wensen afstemmen en de spot kan gekoppeld worden aan de rest van de Dansani verlichting in je badkamer, zodat je het licht samen kunt afstellen voor een samenhangende en complete verlichting in de badkamer. Deze lamp moet worden aangesloten op een van onze spiegels met lichtregeling om te kunnen werken, aangezien er geen LED-driver wordt meegeleverd.

Selecteer kleur
Gekozen
Wit

190302890

Prijs
134 €

GTIN (EAN) 5713804366160
Kleur Wit
Hoogte 2,10 cm
Breedte 8 cm
Diepte (lengte) 8 cm
Volume 0,13 dm³
Nettogewicht 0,24 kg
Brutogewicht 0,27 kg
Schakelaar Excl. schakelaar
Type 12V lichtregeling
Energieklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 674 lm
Licht specificatie 5W LED
RA 95
Verpakking hoogte 5 cm
Breedte verpakking 9 cm
Verpakking diepte (lengte) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt