Luna

Houten opbergbakje met metalen inzet voor bovenkast

Bij de bovenkasten kun je kiezen voor dit mooie houten opbergbakje met een metalen inzetstuk. Hierin kun je je spullen overzichtelijk ordenen en door het metalen inzetstuk is er ook ruimte om je mascara, make-up kwasten of andere spullen op te bergen. Het is gemakkelijk in en uit de bovenkast te halen wanneer je het nodig hebt.

Gekozen
Eiken

OS1

Prijs
63 €

GTIN (EAN) 5713804174116
DB 2142476
Kleur Eiken
Nettogewicht 0,50 kg
Brutogewicht 0,50 kg
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt