You

Hoge kast met 1 deur, rechts scharnierend

Met de Dansani YOU Urban hoge kast krijg je een mix van functionaliteit en design die perfect past bij elk interieur. Met 1 houten plank en 5 glazen planchets is de kast perfect voor het opbergen van je crèmes, deodorant, shampoo, handdoeken en meer. Creëer een badkamer die opvalt en tegelijkertijd praktisch en georganiseerd is. Maak van je badkamer je favoriete plek in huis met Dansani YOU Urban.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Bruin eiken
Rechts

V52-1152

Prijs
847 €

GTIN (EAN) 5713804203502
Kleur Bruin eiken
Hoogte 176 cm
Breedte 40 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 246,40 dm³
Aantal planken 5
Aantal deuren 1
Type front Effen
Scharnieren Rechts
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 33,50 kg
Brutogewicht 35,66 kg
Verpakking hoogte 180 cm
Breedte verpakking 45 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt