Mido+

Hoge kast met 1 deur, links scharnierend

Creëer elegantie en functionaliteit in je badkamer met deze Dansani Mido+ hoge kast. De hoge kast geeft je veel extra opbergruimte in de badkamer, en in deze kast vind je 1 houten plank en 4 mooie glazen planchets. Een hoge kast is een handige oplossing als je extra opbergruimte nodig hebt in de badkamer, en hier krijg je een oplossing die ook een gevoel van luxe creëert in je badkamer. Met een uitgesproken Deens design en slimme opbergmogelijkheden is deze hoge kast een ideale aanvulling voor elke stijlvolle badkamer.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat grijs
Links

P19-1203

Prijs
561 €

GTIN (EAN) 5713804332424
VVS no. 780938432
Kleur Mat grijs
Hoogte 172,80 cm
Breedte 30 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 181,44 dm³
Aantal planken 5
Aantal deuren 1
Scharnieren Links
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 25,65 kg
Brutogewicht 28,12 kg
Verpakking hoogte 175 cm
Breedte verpakking 35 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Mido+
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt