Luna

Hoge kast met 1 deur, geïntegreerde handgreep, rechts scharnierend

Ervaar perfecte opbergruimte in je badkamer met de hoge kasten. Deze elegante kasten hebben 1 houten plank en 5 glazen planchets, waardoor je genoeg ruimte hebt om je spullen op een stijlvolle manier te organiseren. De hoge kasten passen gemakkelijk in je badkamer en geven je veel opbergruimte. Kies uit verschillende kleuren en vind de hoge kast die perfect bij je interieur past. Creëer een stijlvolle en georganiseerde badkamer met de hoge kasten.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat wit lak
Rechts

M24-2171

Prijs
1.325 €

GTIN (EAN) 5713804207470
Kleur Mat wit lak
Hoogte 176 cm
Breedte 35 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 215,60 dm³
Aantal deuren 1
Type front Geïntegreerd
Scharnieren Rechts
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial MDF gelakt
Nettogewicht 31,63 kg
Brutogewicht 34,33 kg
Verpakking hoogte 180 cm
Breedte verpakking 40 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt