Match

E - Kwartronde draaideur

Dansani kwartronde draaideuren combineren design en functionaliteit om je de perfecte douche-ervaring te geven. De deuren zijn gemaakt van eersteklas materialen die behandeld zijn met EasyCare, wat kalkaanslag vermindert en schoonmaken aanzienlijk makkelijker maakt. De kwartronde draaideuren zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De deuren zwaaien soepel en geruisloos op duurzame scharnieren met liftsysteem, waardoor het gemakkelijk is om in en uit de douche te stappen. De deuren zijn zo ontworpen dat de magneetstrip in de deuren goed afsluit en voorkomt dat er water buiten het douchegedeelte terechtkomt, zodat de rest van de badkamer droog en veilig blijft. Bovendien kunnen de deuren zowel naar buiten als naar binnen worden geopend, waardoor er ruimte vrijkomt in je badkamer als de douche niet in gebruik is.

Selecteer kleur
Gekozen
Satijn profiel/helder glas

E81-01

Prijs
492 €

GTIN (EAN) 5711112522964
VVS no. 674181031
DB 1960333
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 20,69 kg
Brutogewicht 23,69 kg
Interval breedte 62-64 cm
Oppervlak Helder glas
Verpakking hoogte 210 cm
Breedte verpakking 71 cm
Verpakking diepte (lengte) 6 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt