XXL

Deluxe schuifdeur

De Dansani XXL Deluxe schuifdeur is de perfecte oplossing om een stijlvolle en functionele douchecabine of nisdeur in je badkamer te creëren. Met zijn strakke en moderne design voegt deze schuifdeur een vleugje luxe toe aan je dagelijkse douche. Het schuifmechanisme maakt het gemakkelijk om de deur te openen en te sluiten, terwijl je tegelijkertijd ruimte bespaart in je badkamer. Dit maakt de Dansani XXL Deluxe schuifdeur ideaal voor kleinere ruimtes waar elke vierkante meter telt. De schuifdeur is geruisloos en kan er aan de onderkant uitgeklikt worden voor eenvoudige reiniging. Hij is gemaakt van materialen die ervoor zorgen dat je schuifdeur jarenlang meegaat.

Gekozen
Satijn profiel/helder glas

DL1200-0001

Prijs
1.133 €

GTIN (EAN) 5711112853075
DB 2056588
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 43,30 kg
Brutogewicht 47,30 kg
Interval breedte 116, 5-119 cm
Oppervlak Helder glas
Serie XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt