• Homepagina / 
  • XXL / 
  • Deluxe schuifdeur met 2 vaste douchewanden
XXL

Deluxe schuifdeur met 2 vaste douchewanden

De Dansani XXL Deluxe schuifdeur met 2 vaste douchewanden is de ultieme oplossing voor je doucheruimte. Deze indrukwekkende schuifdeur zorgt niet alleen voor een ruim en luxueus gevoel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Gemakkelijk schoon te maken omdat de deur eenvoudig aan de onderzijde losgenomen kan worden. Met de royale afmetingen en hoogwaardige materialen is de Dansani XXL Deluxe schuifdeur ontworpen om indruk te maken. Je krijgt niet alleen een praktische en functionele douchecabine, maar je doucheruimte ziet er ook verbazend goed uit. Upgrade je badkamer met Dansani XXL Deluxe schuifdeur met 2 vaste douchewanden. Ervaar luxe, functionaliteit en uitzonderlijk design in uw dagelijkse douche.

Gekozen
Satijn profiel/helder glas

DL1202-0900

Prijs
2.369 €

GTIN (EAN) 5711112852931
DB 2056593
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 109,20 kg
Brutogewicht 117,20 kg
Interval breedte 116, 5-119 cm
Intervaldiepte 86, 5-89 cm
Oppervlak Helder glas
Serie XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt