• Homepagina / 
  • XXL / 
  • Deluxe schuifdeur met 1 vaste douchewand
XXL

Deluxe schuifdeur met 1 vaste douchewand

De Dansani XXL Deluxe Schuifdeur met 1 vaste douchewand is de ideale oplossing om een stijlvolle doucheruimte in je badkamer te creëren. Met zijn strakke en moderne design voegt deze schuifdeur een vleugje luxe toe aan elke inrichting. De vaste douchewand zorgt voor stabiliteit en fungeert als een stevige basis voor de schuifdeur. Samen vormen ze een mooie en duurzame douchewand die jarenlang mooi en functioneel blijft. De Dansani XXL Deluxe Schuifdeur met 1 vaste douchewand is eenvoudig te installeren en ontworpen om indruk te maken. Het is een betrouwbare en stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Geniet van gemakkelijke toegang tot je doucheruimte en creëer tegelijkertijd een open en ruimtelijk gevoel in de badkamer.

Gekozen
Satijn profiel/helder glas

DL1401-0800

Prijs
1.746 €

GTIN (EAN) 5711112852955
DB 2056597
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 79,54 kg
Brutogewicht 85,54 kg
Interval breedte 136, 5-139 cm
Intervaldiepte 76, 5-79 cm
Oppervlak Helder glas
Serie XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt